Over Boutique Bouton

Hallo iedereen!
Boutique Bouton bestaat intussen 6 jaar. Wat begon met een fascinatie voor oude knopen – waarmee ik mijn eerste juweeltjes creëerde – groeide al snel uit tot verschillende collecties.
Inmiddels bestaan AQUA (drijfhout en restglas), ARGILA (klei), CYKEL (fietsbinnenband) CEMENTO (sieradenbeton), FORESTA (hout en kurk), GEOMETRICA (geometrische juwelen), KNAPPAR (oude knopen), LILLY (klein en fijn), MONICA (gracieus), NATURA (bloemen en planten), PEDRA (halfedelstenen), RESINA (hars), en VITRO (glas), de vaste collecties van Boutique Bouton.
Aangezien ik docent ben, daarna nog bezig ben met poëzie, en als vrijwilliger aan de slag bij Kapoela, werk ik alleen aan mijn collecties als er voldoende tijd is. Alleen dan vind ik de nodige rust in mijn hoofd, en pas dan kan ik me ten volle “smijten” in deze passie.
Ik besteed immers graag veel zorg (en dus ook tijd) aan het uitkiezen van de onderdeeltjes en de materialen. Daarom zijn de juweeltjes die ik creëer geen bandwerk, en zullen ze nooit in grote oplage gemaakt worden: van elk juweeltje worden er hooguit slechts een aantal exemplaren ontworpen, in bepaalde collecties zelfs maar één. Je kan er dus zeker van zijn dat je met een uniek en origineel exemplaar rondloopt!
Juweeltjes kunnen steeds op vraag besteld en vervaardigd worden. Vind je niet meteen jouw volledige zin, loop je met een specifieke vraag rond, … aarzel dan niet om me te contacteren. Ik geef heel graag concrete vorm aan jouw ideetjes!
De oorhangers en -stekers zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij. Tenzij anders vermeld, zijn het koperlegeringen met een gekleurde coating voor de afwerking.
Bestellen kan via de webshop (boutiquebouton.be), of via messenger met een printscreen van de gewenste juweeltjes. Ze kunnen opgehaald worden in Laarne, of verstuurd worden via BPost.
Ik geef workshops, zowel bij mij thuis in Laarne, als op verplaatsing. De beschrijvingen van de verschillende workshops zijn ook te vinden in de webshop.
Ook een huiskamerverkoop of “homesale” bij jou thuis kan! Als gastvrouw krijg je dan 3 juwelen naar keuze, helemaal gratis!
Heb je nog vragen of suggesties, laat het dan zeker weten via mail: info@boutiquebouton.be
Creatieve groetjes, Adelheid.

Geef een antwoord